VADE FARKSIZ 3 TAKSİT İMKANI
TÜM ÜRÜNLERDE ÜCRETSİZ KARGO
VADE FARKSIZ 3 TAKSİT İMKANI
TÜM ÜRÜNLERDE ÜCRETSİZ KARGO
Kendiniz için Doğru Yatağı Bulun! Yatak Seçimi İpuçları

Kendiniz için Doğru Yatağı Bulun! Yatak Seçimi İpuçları

Kendiniz için Dogru Yatagi Bulun! Yatak Seçimi Ipuçlari

  Herkesin korkulu rüyası; hiç dinlenmeden uyanmak, uyanır uyanmaz başlayan bel ve sırt ağrıları sık sık bölünen gece uykuları… Yaşadığınız bu sıkıntıların sebebi doğru yatak tercihi yapmamanız olabilir. Vücudunuzun tüm ihtiyaçlarını karşılayan kaliteli bir uyku süreci için yatak seçimi nasıl olmalı sorusunun cevabini sizler için verdik. Siz de blog yazımızdaki yatak sertlikleri, uyku pozisyonları ve yay teknolojileri başlıklarını dikkate alarak kendiniz için doğru yatağı bulabilirsiniz! 

Yatak Sertligine Göre Seçim Yapin!

  En dogru yatak seçimi için kisisel ihtiyaçlarinizi ve vücut yapinizi mutlaka göz önünde bulundurmalisiniz. Vücudunuza göre sekil alan bir yatak, sizin için ideal sertliktedir. Bu nedenle yatak seçiminde en yumusak olan modeller, bazen dogru bir tercih olmaz… Sanilanin aksine sert bir yatak, konfor deneyimini en üst seviyede yasamanizi saglayabilir. Dogru yatak nasil seçilir sorunuzun cevabini bulmak için öncelikle uyku için ideal sertlikle ilgili fikir sahibi olmaniz gerekir. Omurga rahatsizliginiz bulunmuyorsa, dogal durusunuzu korumak için boyun ve bel bosluklarini en iyi sekilde dengeleyen orta sertlikteki yataklardan yana tercih yapabilirsiniz. Uykunuzda dönme aliskanliginiz varsa ve hareketli bir uyku süreci geçiriyorsaniz, hareket esnasinda vücudunuzun ihtiyaç duydugu destegi sunacak yumusak bir yatak satin alabilirsiniz.   

Yatak & Karyola Uyumu Önemli!

  Seçeceginiz yatagin karyolaniz ile uyumlu olmasi da büyük önem tasiyor. Zira aldiginiz yatak karyola için küçük ya da büyük kalirsa, bu durum konforlu bir uyku deneyimine engel olabilir. Ayrica, hem yatak hem de karyola boyutuna karar verirken, elbette yatak odanizin boyutlarini da göz önünde bulundurmaniz önemli.   

Yatagin Kalitesi & Dayanlikliligi

  Yataklar, evimizdeki diger pek çok esyanin aksine, düzenli olarak her gün, uzun süre boyunca kullandigimiz ürünler. Yataklarin maliyetleri de düsünüldügünde, kaliteli bir yapiya sahip, dayanikli yatak modellerinin hem uyku konforunuz hem de bütçeniz için ne kadar önemli oldugu ortaya çikiyor. Kisa sürede eskiyip uyku konforunuzu bozacak ve sizi yeni bir yatak almaya zorlayacak bir modeldense, uzun yillar gönül rahatligiyla kullanabileceginiz kaliteli ve saglam bir yatagi tercih etmenizi tavsiye ederiz. 

Yay Teknolojilerine Önem Verin

  Yaşamınızın neredeyse üçte birine karşılık gelen uyku sürecinizi doğru yatak seçimiyle konforlu hale getirebilirsiniz. Omurganızın doğal eğrilerine doğru desteği sağlayan yay teknolojilerine sahip yataklar, omurga sağılığınızı korurken ağrı ve sızılarla uyandığınız sabahları da unutturur. Farklı kullanım alanlarına ve kişisel ihtiyaçlara yanıt verecek birçok alt teknoloji arasından kendinize uygun tercihi yaparak uyku kalitenizi en üst seviyeye taşıyabilirsiniz. Kullanılan yayların türü yatağın konfor seviyesini ve omurganıza vereceği desteği belirleyerek en uygun yatağı bulmanızda size yardımcı olur. Siz de vücudunuzun ihtiyacı olan desteği göz önünde bulundurun, kullanırken pişmanlık yasamayacağınız bir yatak tasarımı ile memnuniyetinizi en üst seviyeye çekintim Bloglar